TRAMPOLINE PARK

Bij Level Up zullen de trampolines je naar een hoger niveau brengen. En dit op allerlei vlakken.

Je zal namelijk niet alleen fysieke hoogtes bereiken, maar ook met je vrienden zal je momenten beleven die je nog nooit ervaren hebt.

Sta jij ook al te popelen om je vriend(in) onderuit te zien gaan op de sweeper? Of heb je altijd al hoger willen dunken dan je ooit had durven dromen? Of misschien heb je altijd al in Matrix stijl tegen de muren willen lopen?

Onze jumpmasters helpen jou graag een level up! 

Tot binnenkort!

9 AREA'S

NINJA AREA

Klimmen, klauteren, springen,… Het doel is om zo snel mogelijk aan de overkant te geraken. Lukt het jou ook zonder in de foam pit te belanden?

DUNKING ZONE

Heb je er altijd al van gedroomd om te dunken zoals Michaël Jordan? Onze dunking zone maakt dit mogelijk voor jou! 

SWEEPER

Herinner je het tv programma wipe-out nog? Dan is deze attractie op je lijf geschreven. Het wordt gegarandeerd lachen wanneer je vriend(in) onderuit wordt geswiped!

WALK-ON-WALL

Deze trampolines katapulteren je meters omhoog. Deze zijn zeker niet voor onervaren springers. Een ideale uitdaging voor ervaren springers is het lopen tegen de muren.

FOAMPIT

Altijd al een salto willen leren maar schrik om verkeerd te landen? Dan is de foampit de ideale plaats voor jou! Hier land je zacht in een bad van schuimblokken.

AIRBAG

Misschien zag je deze wel al eens op een skipiste. Maar ook in een trampolinepark zorgt dit reuze opblaasbare matras voor de zachtste landing.

DODGEBALL

Het kan niet lang duren vooraleer dit spelletje ook in België een hit wordt. Elkaar bekogelen met ballen en ze al springend ontwijken in een soort van arena is de formule voor dit spelletje. 

SLACKLINE

Bereik de overkant zonder je evenwicht te verliezen! Onze foampit breekt jouw val, dus probeer in alle veiligheid de vetste slackline tricks uit!

LEVEL UP BAR

Een 60-tal trampolines staan voor jullie klaar! Geniet na het springen nog van een lekker drankje en hapje aan onze bar met uitzicht over het trampolinepark!

© 2020 by Level Up - Privacybeleid