top of page
774779839-medium.jpg

1 uur favoriete activiteit / 1 meter bier per 3 personen of 1 cocktail per persoon / Pizza of Burger naar keuze

 

Welkom bij onze vrijgezellenformule, waar we een reeks van activiteiten hebben waaruit je kunt kiezen om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren.

Voor de sportieve groepen hebben we Padel, Trampoline, Inflatable en Bouldering. Of je nu een adrenaline-junkie bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier en beweging, deze activiteiten bieden voor elk wat wils.

Als zingen meer jouw ding is, hebben we ook karaokeboxen beschikbaar. Of je nu een verborgen talent hebt of gewoon wilt genieten van een avondje zingen met vrienden/vriendinnen, we hebben een breed scala aan nummers om uit te kiezen.

Voor degenen die de voorkeur geven aan iets meer ontspannen activiteit, hebben we bowling.

Na de activiteit zul je ongetwijfeld honger hebben gekregen. Daarom hebben we een heerlijk aanbod aan eten beschikbaar. Je kunt kiezen tussen een smakelijke burger of een heerlijke pizza om je honger te stillen.

Maar dat is nog niet alles. Om te genieten van de perfecte afterparty krijgt elke groep een meter bier om te delen tussen 3 personen of één cocktail per persoon. Zo kun je klinken op de vrijgezel en de rest van je groep terwijl je terugkijkt op een dag vol plezier en avontuur.

Boek nu onze vrijgezellenformule en beleef samen met je beste vrienden een onvergetelijke vrijgezellen!

Sportief vrijgezellenfeest in Edegem!

bottom of page